Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı derunin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı düzenırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın bapları ile ivedi yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru kesilme kayranı 150 metrekare’den okkalı ve ansızın bir tomar katı olan umumi binalarda, misil adeti 4’ten şu denli olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari kılınmıştır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında ana olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı Nasıl Tutturulmuşr? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir tarafının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi Yangın Kapısı Fiyatları yardımıyla binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Report this wiki page